Evenemang vid förfrågan

Här presenterar vi våra evenemang som vi kan ordna tillsammans med er, vill ni veta mer om dessa eller har någon egen idé om vad ni skulle vilja hitta på hos oss – kontakta oss! Vi utlovar allt ifrån nyrenoverad mysig ladugård, vedeldad pizzaugn från Italien, middag i fantastisk miljö, badtunna och rättigheter att servera alkohol, Välkomna!

Pizzabak evenemang Erikson Cottage

Pizzabak på Erikson Cottage

Är ni ett sällskap av vänner eller kollegor som vill ha en trevlig stund tillsammans? Hos oss på Erikson Cottage kan ni ha en helkväll i en mysig miljö! Tillsammans med Elisabeth inleder vi kvällen med att baka pizza i vår italienska vedeldade pizzaugn, ni har sedan möjlighet att avnjuta den fantastiska pizzan tillsammans med ett glas vin eller lokalproducerad öl från Nittorp och ha en härlig kväll tillsammans i vår nyrenoverade ladugård! Läs mer om pizzabak här.

Låter detta intressant? Tveka inte på att kontakta oss så berättar vi mer!

Tid: minst 3 timmar
Pris: 499 kr/person
Kostnad för dryck tillkommer.
Min antal: 8 personer

Kontakta oss
Baka kanelbullar Erikson Cottage

Baka Erikson Cottage ljuvliga kanelbullar

Är ni en grupp som älskar bullar lika mycket som vi? Välkomna att baka kanelbullar tillsammans med Elisabeth i vårt gårdsbageri! Som introduktion berättar Elisabeth om sitt brödhantverk och varför det är viktigt för henne att baka med de gamla fina kultursorterna. Därefter bakar vi kanelbullar tillsammans som ni får ta med hem. Vi fikar kaffe eller te och en god surdegsmacka som mellanmål.

Tid: ca 2.5 timmar
Pris: kommer inom kort
Min antal: 8 personer

Kontakta oss
Baka stenugnsbakat bröd Erikson Cottage

Baka stenugnsbakat bröd

Finns det något godare än nybakat stenugnsbakat bröd till en smarrig soppa eller matig sallad? Vi tror nästan inte det! Med ett sällskap på minst åtta personer är ni varmt välkomna att komma och baka bröd tillsammans med oss på Erikson Cottage. Under Elisabeths ledning får ni veta mer om surdegsbakning och kulturspannmål. Ni får lära er de olika stegen i surdegsbakning och lär er att runddriva deg samt baka av korgjäst bröd. Vi kommer att runddriva pizzadeg som ni får ta med er hem och för de som önskar skickar vi även med surdegsgrund hem.
Till brödet vi bakat äter vi en god soppa eller matig sallad och avslutar sedan med kaffe och kaka. Självklart får ni med er nybakat bröd hem!

Tid: ca 2.5 timmar
Pris: 990 kr/person
Priset inkluderar måltid och kaffe, övrig dryck tillkommer.
Min antal: 8 personer

Kontakta oss
Yoga Erikson Cottage

Yoga hos Erikson Cottage

Något som varit mycket uppskattat av våra besökare är när vi anordnat evenemang med yoga. Är ni ett sällskap som är intresserade av att yoga vid vår sjöstuga, kanske bada i skärgårdstunnan och avsluta med en middag? Hör av er till oss med era idéer så ser vi vad vi kan göra!

Kontakta oss
Evenemang Erikson Cottage

Egen idé?

Har ni någon egen idé om evenemang som ni skulle vilja hitta på hos oss, men som vi inte nämner här? KUL! Hör gärna av er, vi är alltid öppna för nya förslag och tankar! Vi samarbetar med många andra aktörer runt om så vi har goda möjligheter till att ordna det mesta!

Kontakta oss