Konferens

Vill du ”släppa sargen” och testa något annat än de traditionella konferensmiljöerna? Landa i vårt gårdsbageri och håll konferensen i denna avkopplade och kreativa miljö!

Kanske har du funderat på hur medarbetarna fungerar i grupp när man ska lösa en helt ny uppgift – då kan vi lova att utmaningen att baka den bästa napolitanska pizzan är en perfekt gruppdynamisk övning!
För att bedöma resultatet kanske ni kör ett blindtest med röstning mellan olika lag eller så utser ni en enväldig domare som bedömer lagens förmåga att leverera de bästa pizzorna – vad ni än bestämmer er för så kommer ni skapa många skratt, bygga värdefulla band mellan medarbetarna och som kronan på verket få äta riktigt goda pizzor! Och vem vet – kanske en av era kreativa pizzaskapelser kommer hamna på vår meny framöver?
Avslutar ni konferensdagen i vår vedeldade badtunna så är vi säkra på att konferensen avrundas på bästa sätt med något gott att dricka och med en skön lag-känsla när ni styr kosan hemåt igen.

Vi törs helt enkelt utlova att en konferensdag på Erikson Cottage ger er rätt atmosfär både för seriösa affärsmöten och för mer kreativa konferensdagar där teambuilding blandat med mer teoretiska inslag står i centrum.  Vi har konferensutrustning i form av wifi, OH-projektor och sittplatser i bageriet för upp till 20 personer i en rogivande, ostörd, miljö.
När arbetsdelen av konferensen är klar ordnar vi gärna olika kringaktiviteter såsom pizzabak, badtunna eller annat. Hör av er så syr vi ihop ett paket som passar er!

Kontakta oss för upplägg och pris.