Baka Pizza

Njut av en mysig pizzaafton hos oss på Erikson Cottage. Detta är en perfekt aktivitet för er
som är ett sällskap av släkt, vänner eller kollegor i alla åldrar som söker en oförglömlig stund
tillsammans.

Förutom smakupplevelsen utlovar vi en härlig matlagningsstund med samarbete, skratt och mjöliga händer – Pizzabak är verkligen en perfekt aktivitet för er som är ett sällskap av släkt, vänner eller kollegor i alla åldrar!

Här får ni en matlagningsaktivitet i bageriets mysiga miljö där ni har bageriet helt för er själva och lär er baka surdegspizza i napolitansk stil. Vi bakar pizza med deg vi skapat av närodlat kulturspannmål. Många brukar reagera på hur smakrika och goda pizzorna blir just tack vare denna ingrediens.

Tillsammans bakar vi olika sorters pizza med säsongens fräscha råvaror och ni komponerar själva era egna favoriter. Ett tips kan vara att baka en pizza Bianco som i stället för tomatsås som bas använder sig av crème fraiche – en garanterad smak-succé!

Den direktimporterade, vedeldade pizzaugnen – med gräddningstemperaturer på uppåt 500 grader – ger pizzan det där perfekta ”krispet” och ultrasnabb gräddningstid på någon dryg minut. Din mage bestämmer hur länge (och hur många pizzor) vi bakar – vi garanterar att ni inte behöver lämna kvällen hungriga!

För den som är glutenintolerant har vi självklart även glutenfria alternativ. Givetvis fixar vi, om ni så önskar, lite snacks/tilltugg innan pizzabaket eller något sött efter maten. För er som så önskar serverar vi gärna vin, öl eller alkoholfria alternativ till pizzabaket.

499 kr för vuxen

249 kr för barn 6-12 år

Barn under 6 gratis.

Kostnad för dryck tillkommer.

+ 3 timmar

Min antal: 8st fullt betalande personer (499:- / person).

Givetvis går det utmärkt att komma färre men då betalar man för min antalet 8 personer.

Ge bort en unik upplevelse

Överraska någon du tycker om med ett presentkort till Erikson Cottage – det perfekta valet för minnesvärda stunder tillsammans.

Gårdsbageri & baka med surdeg

I vårt charmiga gårdscafé erbjuder vi inte bara utsökt fika och lättare maträtter i en avkopplande miljö, utan också kurser i surdegsbrödsbakning. Med närproducerat kulturspannmål från Västgötaslätten skapar vi vårt signaturbröd, Lindås Ljusa, ett ljust Levainbröd som förenar smak med skönhet. Dessa konstverk till bröd finns också tillgängliga via Reko-ringar i området. Upplev hantverket och lär dig baka ditt eget surdegsbröd hos oss!