Aktiviteter & Paket

I samband med er vistelse på Erikson Cottage, antingen i våra Glashus eller i Ryggåsstugan, finns ett antal aktivitetspaket som ytterligare förhöjer njutningen under vistelsen. Se alla våra paket för 2024 nedan:

Erikson Cottage Cykelpaket

Upptäck naturen på cykel runt Erikson Cottage. Ni kan välja att cykla på den nyligen uppmärkta Gränsleden från Erikson Cottage till Hestra Isaberg Mountain resort eller använda er av digitala tracks som vi delar med oss av i Strava. Leden går på skogsvägar, grusväg och en kortare sträcka på landsväg. Ni kan enkelt hoppa på leder vid Isaberg Mountain resort om ni väljer att cykla till Hestra.

I paketet ingår en heldags cykelhyra, lunchpaket med dryck samt middag på kvällen vid ert boende. Eventuell dryck till middagen tillkommer. Paketet kan endast bokas i samband med övernattning i något av våra boenden.

Pris 1900 kr för två personer.

Boka när du bokar boende eller kontakta oss.

Erikson Cottage Colab med Skibikehike i Ulricehamn

Börja dagen på några av cykellederna vid Ski Bike Hike. Ni väljer om ni tar med egen cykel eller hyr på plats. Dagen spenderas i Ulricehamn och därefter åker ni till oss på Erikson Cottage ni checkar in i ert boende.

I paketet ingår Bikepass på Skibikehike och middag vid ert boende. Eventuell dryck tillkommer. Paketet kan endas bokas i samband med övernattning i något av våra boende.

Pris 1400 kr för två personer.

(obs tillgängligt från vistelse från 1 juni). Boka när du bokar boende eller kontakta oss.

Privat pizza-masterclass (för 2 personer)

Detta event är framtagen för er som vill få en exklusiv introduktion till att baka pizza i napolitansk stil och är endast tillgänglig för er som bor i något av våra boenden.

Ni får en helt privat stund framför den italienska vedeldade pizza ugnen i vårt bageri. Våra pizzadegarna har omsorgsfullt förberetts på kyla under 48 h. Vi ger er en masterclass i pizzabakandets ädla konst samtidigt som ni sippar på ett glas bubbel.

Därefter väljer ni fritt från det uppdukade bordet av säsongens toppings så att ni kan skapa er egen favoritpizza. Självklart hjälper vi er genom de olika stegen när ni själva bakar era pizzor.

Pris 3500 kr för två personer inklusive ett glas bubbel per person. Kostnad för övrig dryck tillkommer.

Tid: 2 timmar

Vandringspaket Jälmåleden

Kombinera er vistelse hos oss med en halvdagsvandring på Jälmåledens norra del. Sträckan är på ca 15 km och börjar och slutar i samhället Dalstorp. Vandringen är övervägande lätt och går i naturskön miljö längst ån Jälmån.

Vi möter upp i samhället Dalstorp vid överenskommen tid och överlämnar matsäck innehållande lunch, måltidsdryck och kaffe/te. I vandringspaketet ingår dessutom middag på kvällen som serveras vid ert boende samt tillgång till kajak eller SUP.

Pris 1600 kr för två personer.

Vill du läsa mer om Jälmåleden Jälmåleden (vastsverige.com)

Avstånd från Dalstorp till Erikson Cottage är 12 km.

Badtunna Erikson Cottage

Badtunna

En upplevelse utöver det vanliga är att ta ett bad i vår vedeldade badtunna. Här njuter ni av en stilla stund under bar himmel. Vill ni svalka er med något gott att dricka så ordnar vi gärna detta.

Pris 1500 kr för två personer (tid - så länge ni vill).