Om oss

Erikson Cottage

Erikson Cottage är ett verkligt smultronställe beläget i de västgötska skogarna mindre än en timme från Jönköping och Borås. Gården har varit i familjens ägo i hela fyra generationer.

Ryggåsstugan som ligger på gården är byggd i slutet på 1700-talet, renoverades omsorgsfullt år 2004 och klassas numera som en byggnad med ett kulturhistoriskt värde. Här föddes Elisabeths & Katarinas pappa med sju syskon.
I vår ladugård valde vi 2019 att bygga ett gårdsbageri med tillhörande restaurangkök.
Idag driver vi bageri och gårdscafé i denna mysiga och rofyllda miljö. Här bakas bland annat härliga surdegsbröd av kulturspannmål och napolitanska pizzor i vår vedeldade italienska pizzaugn.

Efter att ha upplevt det fantastiska 72-hour cabin konceptet så kände vi att detta passar i vår natur och från och med våren 2021 kan ni nu uppleva detta unika boende hos oss.

Med fokus på livets goda välkomnar vi er till vår unika miljö i södra Västergötland där livskvalitet, avkoppling och smakupplevelser står i centrum.
Oavsett om du vill komma förbi gårdsbageriet på en fika, lära dig baka Napolitansk pizza eller spendera natten i total samklang med naturen så törs vi lova dig en energigivande upplevelse långt utöver det vanliga.

Erikson Cottage

BO I NATURENS CENTRUM

Våren 2021 byggde vi två glashus där ni kan bo i skogens grönska

Vi törs lova dig en unik, avkopplande upplevelse vid din vistelse i något av våra glashus.

bageri och restaurang

År 2019 renoverade vi vår ladugård

I vårt gårdsbageri bakar Elisabeth bland annat surdegsbröd och bullar.