Öppettider

När vädret tillåter att sitta utomhus

Öppettider med start 3 juli
Fredag, lördag & söndag kl 11:00 – 17:00

Då vi fick så himla fint gensvar när vi hade öppet på Kristihimmelsfärdsdagen, Morsdag och nu senast AW torsdagen med underhållning och lokala hamburgare så triggar detta oss att köra vidare.
Det är såklart svårt att veta hur många ni är som kommer till oss men vi testar att ha öppet, när vädret tillåter att sitta utomhus, fredag, lördag och söndag kl 11:00 – 17:00 med start 3 juli och fram till mitten av augusti.
Ni kommer kunna handla fika, smörrebröd, surdegsfrallor och panini. Det vore toppen om ni bokar smörrebröd och panini senast dagen innan. Det underlättar för oss!  Förbokas genom att sända ett mail genom att klicka här, eller ring Elisabeth på 0705 28 02 44. Vi kan även erbjuda smörrebröd på glutenfritt bröd. Meddela oss bara!

Vi bjuder på saft till barnen! Önskar ni ett glas bubbel eller öl till smörrebröden så har vi det också. Under fredagar och lördagar kommer vi att ha bröd till försäljning, på söndagar säljer vi bröd från frysen.

Vi är självklart noga med att följa regelverket för Covid-19 och ber er därmed att ha överseende med att vi slussar ett sällskap åt gången genom bageriet och ut i trädgården.

Följ oss på sociala medier, där lägger vi ut den senaste infon – länk finns här nedan! Öppettider kan komma att ändras med anledning av väder eller abonnemang av lokal. Vi tar emot gäster så länge vi är friska och ni är friska!

Blir det fint en kväll och andan faller på så tänder vi pizzaugnen och ni kan boka för att äta våra goda pizzor! Håll utkik.
Vi önskar er alla en riktigt fin sommar!

Smörrebröd med Limmareds rostas 89kr
Smörrebröd med min lax och skaldjurspaté 89kr
Smörrebröd med Räkor och ägg 110 kr
Smörrebröd med Avokado och rädisor 89kr
Panini 89kr