Bo i Glashus

På Erikson Cottage erbjuder vi unika upplevelser i våra exklusiva Glashus, där du kan boka din vistelse för 24, 48 eller 72 timmar.

Vårt utbud inkluderar tre glashus: Sjöblicken, som erbjuder en storslagen utsikt över vatten, Skogen, som ger dig en känsla av att vara omfamnad av lugnande grönska, och Sjön, som är beläget precis vid sjökanten och kommer med tillgång till egen bastu för den ultimata avslappningen.


Njut av den omsorgsfullt utvalda inredningen med linnelakan, designkuddar och keramik. Avnjut en kopp kaffe i de vackra, handdrejade muggarna och njut av utsikten från de sköna, handgjorda, vilstolarna utanför stugknuten.
Vi törs lova dig en unik, avkopplande upplevelse vid din vistelse i något av våra glashus.

Läs mer och boka våra glashus nedan.

Glashus 24h

Detta paket är perfekt för er som vill ”prova på” att bo i något av våra glashus. En vistelse på ett dygn kommer ge er en skön och avslappnande upplevelse och vår övertygelse är att ni gärna återkommer

3500:- för två personer (Skogen & Sjöblicken)

5000:- för två personer (Sjön)

En natt i glashus
fika vid ankomst
frukostkorg vid glashuset
utekök
tillgång till dusch på gården
slutstädning
middag kan förbeställas

Glashus 48h

Med en 48-timmars vistelse i ett glashus infinner sig lugnet på allvar. I denna vistelse ingår även kvällsmat serverad vid glashuset – bara att njuta av att få maten serverad vid ert boende. Här har ni även tillgång till kajak/SUP med vilka ni kan njuta av naturen från sjösidan.

7500:- för två personer (Skogen, Sjöblicken)

10500:- för två personer (Sjön)

två nätter i glashus
fika vid ankomst
frukostkorgar vid glashuset
utekök
tillgång till dusch på gården
slutstädning
två middagar
tillgång till kajak/sup

Glashus 72h

Detta är tidsrymden som forskningsstudien ”72 hour cabin” är baserad på och som påvisade tydliga hälsoeffekter där deltagarna själva upplevde både avslappning och man fann även att de hade en tydlig pulssänkning. I 72-timmarspaketet ingår även kvällsmat serverad vid glashuset samt tillgång till kajak/SUP för att kunna koppla av ute på sjön.

10300:- för två personer (Skogen, Sjöblicken)

14700:- för två personer (Sjön)

tre nätter i glashus
fika vid ankomst
frukostkorgar vid glashuset
utekök
tillgång till dusch på gården
slutstädning
tre middagar
tillgång till kajak/sup
BOENDE

Vilket Glashus passar dig?

Glashus Skogen

Här bor ni inbäddade i skogens grönska. Omgiven av blandskog av tall och gran och med ett ogenerat läge så bor ni här ”mitt i skogen”. Är ni riktigt tysta och uppmärksamma finns det goda chanser att komma riktigt nära djur och natur.

Glashus Sjöblicken

Med sitt höga, öppna, läge njuter ni här av naturens skiftningar på Lagmanshagasjöns vatten. Solnedgången rakt in på glashuset ger er den där extra avkopplingen innan ni går till sängs.

Glashus Sjön

Med ett exklusivt läge endast ett stenkast från Lagmanshagasjön avnjuter ni här vistelsen med omedelbar närhet till ett bad. Njut därtill av er privata, vedeldade, bastu och avkopplingen är total.

Ge bort en unik upplevelse

Överraska någon du tycker om med ett presentkort till Erikson Cottage – det perfekta valet för minnesvärda stunder tillsammans.