Vår stuga

Bo i vår vackra och romantiska ryggåsstuga som byggdes i slutet på 1700-talet och renoverades omsorgsfullt år 2004. Stugan ligger i de svenska skogarna utanför Ljungsarp, och är en perfekt plats för dig som vill njuta av lugnet. Bed and breakfast i en unik miljö, med skogen som granne! Stugan har en rymlig storstuga med öppen spis, ett litet men funktionellt kök, ett mysigt sovrum med dubbelsäng samt en toalett med dusch. Ryggåsstugan, som är vackert inredd, är klassad som en byggnad av kulturhistoriskt värde. I stugan har vi bevarat det gamla och lagt till moderna faciliteter som bergvärme, el och wifi. Köket är enkelt med två kokplattor, en kyl och en diskbänk av marmor. Badrummet är kaklat och utrustat med dusch, tvättställ och toalett. Speciellt för stugan är att golvet är gjort av träd från vår egen skog. Framför den öppna spisen kan du njuta efter en heldag ute i skogen.
Här bor ni bekvämt i en mysig och romantisk miljö, med en extrasäng kan ni bo tre personer i stugan. Vill ni så kan ni äta mat som Elisabeth tillagar i vår ladugård som renoverades under 2019 där vi nu driver bageri och restaurang, detta bokar du genom att kontakta oss innan din ankomst.

Vår stuga är perfekt för er som söker avslappning, lugn och ro. Njut av frukosten i bageriet eller växthuset, värm er framför den öppna spisen eller spendera kvällen i vår vedeldade badtunna under bar himmel.

Stugan ligger i den vackra landsbygden och är omgiven av den svenska gröna skogen och åkrar. Bara tio minuters promenad från stugan ligger en fantastisk liten sjö där du under sommaren kan simma eller hyra vår båt. Besöker du oss på vintern kan det finnas möjlighet att åka skridskor eller fiska på sjön, eller varför inte packa ned en matsäck och bara njuta av naturen?

Boka stugan

Boka stuga TripAdvisor
Boka stuga Vrbo
Kontakta oss