Våra kommande evenemang!

Låter något av våra nedanstående evenemang intressanta? Kontakta oss med din anmälan.

Laddar Evenemang

Sköna advent är tillbaka! Lördagen den 10 december är det äntligen dags igen.
Som en start så finns det kaffe och te när ni kommer till sjöstugan. Där inleder vi dagen med levande ljus och brasa, yogan håller Christine framför de stora fönstren med utsikt över sjön. Christine är en omtyckt yogainstruktör från Ulricehamn som vi har haft ett samarbete med under en längre tid.

Yoga passet tar ca 1.5 timma därefter väljer vi mellan att bada bastu nere vid sjön eller att bada badtunna uppe på gården. Bastun ligger precis vid vattnet med möjlighet att doppa sig i sjön. För de som hellre badar badtunna finns det plats för åtta personer. Så kom ihåg att packa med baddräkt, handduk och en varm mössa.

Pizzaugnen eldar vi på under dagen så när ni känner er hungriga börjar Elisabeth baka sina omtyckta pizzor! Vi har serveringstillstånd och erbjuder öl/vin eller alkoholfria alternativ till maten.

Christine tar med kuddar och filtar till yogan. Behöver ni låna yogamatta går det bra men var snäll och meddela oss. Det är skönt med mjuka och slappa kläder. Det gäller för hela dagen – ha på er det ni tycker är skönt.

Tid: kl 13- ca 19 eller så länge ni önskar vara kvar.
Pris: 1300 kr ink moms. Betalas vid avslutad dag med kort eller swish
I priset ingår yoga, fika, bastu, badtunna och så mycket pizza ni orkar

Share This Story, Choose Your Platform!