Äta på Erikson Cottage

Pizzabak

Samla familj, vänner eller kollegor till en oförglömlig stund där ni med guidning får uppleva känslan av att vara napolitansk pizzabagare. Den vedeldade, italienska, pizzaugnen (som väger 1 ton och ger en gräddningstemperatur på uppemot 500 grader) garanterar perfekt gräddning enligt napolitansk tradition. Förutom smakupplevelsen utlovar vi en härlig matlagningsstund med samarbete, skratt och mjöliga händer. Öl/vin/fullständiga rättigheter.
Minimum 8 personer

Gårdsbageri

Med närproducerat kulturspannmål från Västgötaslätten bakar vi surdegsbröd. Signaturbrödet Lindås Ljusa är ett ljust Levainbröd som inte bara smakar fantastiskt utan lika mycket är ett konstverk att njuta av. Gårdsbageriets bröd hittar du även på olika Reko-ringar runt om i våra trakter.

Gårdscafé

Under sommarsäsongen välkomnar vi dig till vårt gårdscafé. Här njuter du av en go’ fika med hembakt eller en lättare måltid i avkopplande gårdsmiljö. Vi älskar närproducerat och gör allt för att tillhandahålla de bästa råvarorna som säsongen bjuder. Här hittar du öppettider.

Fest

Födelsedag, bröllop eller när du hart något annat att fira. Vi kan erbjuda allt ifrån en intim middag lagad med säsongens råvaror serverad i vårt mysiga växthus till sittande middagar för det större sällskapet i gårdsbageriets rogivande miljö.  Vill du hellre fira hemma så löser vi gärna catering av olika slag. Kontakta oss gärna med din förfrågan.