Kommande evenemang

Nedan visas evenemang som är inplanerade framöver, låter någon av dessa intressant? Skicka ett mail till Elisabeth och skriv evenemangets namn i ämnesraden.

Morsdag – om vädret tillåter

Jordgubbstårta, smörrebröd, panini, bubbel och blommor till mor.

Kom och fika i vår trädgård och ta del av både matig och god fika med allt från smörrebröd och jordgubbstårta till rabarberbullar och chokladmuffins. Till barnen bjuder vi på kokt korv och hembakat korvbröd så långt lagret räcker!  Bygdens färgstarkaste Anna Starren kommer med blommor som du kan köpa till mor eller någon annan som du tycker om. Marie Carlsson, tårtdrottningen från Grimsås, bakar smarriga jordgubbstårtor. Vi kommer även att sälja vårt stenugnsbakade surdegsbröd. Utöver kaffe och te har kan vi även servera bubbel och vin på glas samt Rosenhill lokalproducerad öl, självklart finns även alkoholfria alternativ.

Läs mer här
Rosétorsdag Erikson Cottage

”AW” i det gröna på coronaavstånd med Lokala Hamburgare och vårt stenugnsbakade hamburgebröd!

Pelle Björklund kommer till oss och grillar sina goda hamburgare och Elisabeth bakar hamburgerbröd. Boka in denna kväll för dig och dina vänner, kom och ha det härligt tillsammans med oss! Passa på att ta första doppet i Lagamnshagasjön eller varför inte ta en cykeltur hit?

Eventet har bordsbokning.
Vi har serveringstillstånd. 

När: 4 juni 2020, från kl 17:00
Pris: 149kr för hamburgare och rostad potatis
Vegetarisk alternativ finns meddela bara vid bokning

Läs mer här
Bubbeltorsdag Erikson Cottage

Bubbeltorsdag

Torsdagen den 20 augusti är det många som är tillbaka efter semestern, ett tillfälle att fira tycker vi! Ta med dina jobbarkompisar och fira med bubbeltorsdag hos oss på Erikson Cottage! Vi dukar upp en fantastisk sensommarbuffé i en lantlig och mysig miljö, välkommen att kontakta oss med din bordsbokning.

Eventet har bordsbokning.
Vi har serveringstillstånd. 

När: 20 augusti 2020, tid kommer inom kort.
Pris: 399 kr/person
Priset som visas är per person och exklusive dryck.

Kontakta oss
Utforska Erikson Cottage

Yoga – Sköna lördag

Lördagen den 19 september är det dags för vårt uppskattade event – Sköna lördag! Vi inleder dagen med yoga i sjöstugan tillsammans med Christina, därefter badar vi i skärgårdstunnan och tillsist avslutar vi med att tillaga egen pasta med en god pastasås som vi avnjuter tillsammans.
Kontakta oss om du vill komma och yoga tillsammans!

När: 19 september 2020, tid kommer inom kort.
Pris: Kommer inom kort.

Kontakta oss